[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
УСУ / SKSS - форуми • Виж темата - Не стартира Х

Не стартира Х

Дискусии свързани с използването на "Учи Свободен с Убунту" върху лаптопи.

Не стартира Х

Мнениеот wavic » 29 Юни 2013, 05:18

Привет! Инсталирах 8.3 на едно Аtom N270 2гига рам и някакво вградено интелско видео. При пробата от живо usb всичко беше наред. След инсталацията също. Понаправих там някакви настройки, нещо също по десктопа, махнах някои програми. Общо взето повечето козметични неща, обичайни след нова инсталация. След 3-4 спирания и стартирания на системата, започва да ми иска логин и пас в конзола. Не му се опъвам. Но след като вляза с потребител и при опит да стартирам графична среда със startx, ми реве, че не откривало работещ Х сървър. И даже мисля, че ми казваше, че в папката няма нищо. Не помня точно коя папка и какво точно беше съобщението и не мога да видя сега, понеже лапито не ми е под ръка. Идеи, защо така? Това беше втората инсталация на 8.3 на чисто на това машинче. Реших начисто, защото ще му сложа само един NetBeans и едно LAMB.
wavic
Старши член
Старши член

Re: Не стартира Х

Мнениеот cjbolland2 » 29 Юни 2013, 20:49

Аватар
cjbolland2
Заклет фен

Re: Не стартира Х

Мнениеот lokster » 29 Юни 2013, 23:48

"My mind is going. I can feel it. There is no question about it. I can feel it. I can feel it. I’m afraid."
Аватар
lokster
Администратор
Администратор

Назад към Лаптопи