Торент сваляне на УСУ

Ако имате някаква идея или ви се иска да предложите нещо за следващите версии на диска, можете да го направите тук.

Торент сваляне на УСУ

Мнениеот PaperNick » 26 Юли 2013, 12:17

Здравейте,

Радвам се, че има хора които постоянно работят за подобряването на УСУ. Много е удобна за употреба и е перфектна за начинаещи, които минават от Windows към Linux.

Бих се радвал ако имате възможност, в Download секцията да добавите опция за сваляне на УСУ през торент клиент. В момента свалям УСУ с около 500kb, понеже интернета не ми е толкова бърз. Обаче, когато свалям през торент клиент, при повече сийдъри, скоростта достига да 1 MB - 1,5 MB.

Само успех ви пожелавам! ;)
PaperNick
Новак
Новак

Re: Торент сваляне на УСУ

Мнениеот lokster » 28 Юли 2013, 18:44

За някои от предните версии имахме торенти, но реалността беше че малко хора ги сийдваха и беше по-бързо (и лесно) човек просто да си използва стандартните връзки за изтегляне...
Торентите се свалят бързо ако има повече сийдъри, и още по-бързо - ако сийдърите са близо до теб...
Може все пак да направим компромисен вариант - чрез magnet връзка, за да не сме обвързани с който и да е торент тракър. Пък ако няма сийдъри - здраве да е...
"My mind is going. I can feel it. There is no question about it. I can feel it. I can feel it. I’m afraid."
Аватар
lokster
Администратор
Администратор

Re: Торент сваляне на УСУ

Мнениеот PaperNick » 08 Авг 2013, 10:03

Мисля, че винаги е хубаво да има торент връзка. Сигурен съм, че ще има кой да го сийдва. Ако не, винаги ще имате един сийд от мен (когато е възможно) :)
PaperNick
Новак
Новак

Назад към Предложения