@bousu затрудненията ни са от чисто човешки характер - липса на свободно време. Технически няма нищо по-различно в сравнение с УСУ7 и предишните.
Пускам тестово ISO да се качва след малко. Т.е. ДНЕС. За 64-битови процесори обаче. 32-битовото вероятно ще е "тия дни".
Лично аз имам някои забележки към него, но нали затова е тестово...
Когато се качи, ще пусна съобщението. Дано само не ми прекъсва интернета, че вчера беше под всякаква критика...
Отново повтарям - всякакви проблеми са за ваша сметка.
EDIT:
Някои от дребните неща които не са наред в ISO-то:
- иконката за инсталиране се казва "Install USU 12.04"
- торент-клиента Flush не е инсталиран, въпреки че има иконка
- настройките на ключодържателя на KDE (системата за запазване на пароли) не работят. След инсталация обаче би трябвало да са ОК.
- при използване на функцията "Отваряне като администратор" за текстови файлове, първия път редактора се пуска, а следващите не иска
- Skype не е актуализиран до версия 4, тъй като това инсталира над 100МБ допълнителни зависимости (в 64-битовата версия). Така или иначе, сме добавили Skype 4 в нашите хранилища, и веднага след инсталация може да си го актуализирате.
Може да има и още такива. Върху отстраняването на изброените вече работя.
EDIT2:
Ще изчакам до утре с пускането на ISO-то, защото искам да генерирам и 32-битовата версия (така че да ги пусна едновременно) - да не пренебрегваме определени потребители.
Иначе 64-битовото е генерирано и готово и не мисля да го пипам.