Ами всъщност много е лесно
Аз преди време, когато излезе УСУ мини първо се опитах сам да публикувам материала в два от форумите на KALDATA.com посветени на Линукс, но веднага бях смъмрен от техен медиатор, че не толерирали пускането на една и съща новина в няколко различни, теми... Аз разбира се веднага се извиних и признах, че съм сгрешил, а медиаторът ме посъветва да подготвя материала и да и го пратя. Така и на правих. Ако човек се вгледа по-внимателно на:
http://www.kaldata.com/index.php?action=news&catid=1се забелязва най-долу на най-последния ред на страницата линк "Добави новина", като кликнеш върху него се отваря форма, която попълваш информацията. Техен медиатор, я преглежда дооформя и я публикува в портала в съответната категория в - случая "Софтуер".
Преди време и в портала Линукс за българи по подобен начин публикувах новината за УСУ мини. Предполагам, че и при Softvisia трябва да постъпиш по подобен начин... Първо трябва да имаш регистрация на сайта и и после да и пратиш материала от товя акаунт. Те ще го прегледат, ако е необходимо ще го дооформят и ще го публикуват и в техния портал, надявам се!