от малин » 10 Ное 2014, 17:38
Не ми хареса , а и имах планове да го усъвършенствам , а пък се хванах с Опънбокса . Спомних си , че имаше много обширна тема - и зачеках Мадбокса , щото не ми тръгваше ( уж ) . А пък за него се хванах понеже се оказа , че има и по-архивни машини от моята , та трябваше да измисля как да я върна към живот без Уйн . За първи път виждам ( на въпросната машина ) Уйн-ХП да мяза на Уйн 98 , в опит да работи що-годе . А пък Мадбокс - щото да е малко по-разбираемо за незнаещ . 12.04 - щото е почти като моята щайга , но с гадна СИС-вградена видеокарта 64 МБ , 768 МБ РАМ по-малко от мен и пак толкова налична , по-стар БИОС ... Гугъл-Хром направо си казва , че не може да работи на такава машина . Последно я оставих с Лубунту 12.04 , ама ... ще видим кога ще е нещо друго.
В интерес на истината - и това има още за дялане , но вече съм го избистрил какво трябва да има ( например - mplayer-a си е за мое ползване , едва ли ще се знае иначе , че го има , освен ако не се променят настройките на smtube-то).