@ivo_vd извинявам се за изключително закъснелия отговор... Мнението ти беше отишло на опашката за модерация, която ТОТАЛНО бяхме забравили да гледаме последните седмици

Отговарям поред:
- когато чете видео от флашка, телевизора разпознава само "софт" субтитри, т.е. такива, които са вътре в самия файл (примерно както са на много mkv файлове). Външни srt и т.н. - не може да отваря. Което лично мен ме устройва напълно, тъй като гледам безпроблемно 3D чрез компютъра, и разнасянето на флашки ми се струва много неудобно и бавно...
DLNA функциите му работят кадърно, като важи същата забележка за субтитрите - трябва да са hard или soft субтитри, но не и външни.
- Бураузъра, скайпа и т.н. - почти не съм ги ползвал, защото си е чист мазохизъм да пишеш чрез дистанционното - само докато си напиша името и паролата и ме блъсне гавата

.
Плюс това скайпа става САМО за аудио/видео разговори (за което изисква закупуване на специална, съвместима камера). За чат не става - просто няма такава функция в него.
Иначе има достатъчно допълнителни приложения, изискващи различни нива на мазохизъм

От сорта на ustream, shoutcast, youtube...
Колкото до 3D филми през display port > hdmi - не виждам какъв е проблема. 3D филмите не се предават по по-различен начин от 2D филмите (с изключение на истинския bluray формат... мисля).
А телевизора разпознава всякакви 3D формати - SBS, HSBS, Interlaced и т.н.
Ако гледаш rip-нати филми в SBS или HSBS формат, можеш ако щеш и през VGA да ги пускаш. Всъщност аз предпочитам такива - изобщо не съм фен на bluray формата.
За звука не знам - лично аз не подавам звук на телевизора, тъй като видеокартата ми е с DVI изходи, а и така или иначе озвучителната ми система е голяма и е свързана с компютъра - за да мога да дъня музика

3D филми от компютъра гледам безпроблемно по начина, който съм описал тук:
http://skss.learnfree.eu/archives/3849Въпреки че изглежда че имам забележки, всъщност съм доволен от телевизора. Върши ми точно работата за която го купих - да гледам нормални и 3D филми чрез компютъра. Качеството ме задоволява.
А, да не забравяме и че е 300 херцов, което много помага при гледането на 3D, а и на нормални филми.
Също така ми хареса и 3D-то му - повече отколкото на някои по-скъпи модели с активни очила (както вече писах - виждах трептенията на активните очила и ми дразнеше психиката).
Накратко, телевизор от среден клас.
"My mind is going. I can feel it. There is no question about it. I can feel it. I can feel it. I’m afraid."