Малко разсъждения...
Наистина е жалко че нямаме никакви кадърни онлайн услуги които да ни предлагат онлайн телевизия или Video on demand, и трябва да разчитаме на подобни методи за да гледаме.
Бих си плащал за подобно нещо... стига да предлага по-смислен списък с канали и съдържание, а не от сорта на Балканика, Планета и Тянков ТВ

Между другото, вчера (за първи път) отворих сайта на voyo, с който Босфор ТВ зомбират зрителите си...
С една дума: ужас. Преобладаващите филми са някакви абсолютно посредствени, и такива които никога не съм чувал (и няма и да чуя).
А пък при сериалите (чуждите, защото Българските дори не заслужават да ги споменавам, камо ли да ги гледам) положението е просто плачевно - няма абсолютно нито един от сериалите, които съм гледал в последните 5 години и са ми харесали. Не виждам как бих могъл в България да гледам легално сериали като Breaking Bad, Doctor Who, Dexter и т.н. (освен по някоя от кабелните телевизии - по една серия на седмица, което изобщо, ама изобщо не ме устройва - искам да ги гледам в удобно за мен време).
Хем филмовите и музикални компании искат да им плащаме, хем наличните в БГ услуги предлагат калпаво съдържание, а като си отворя примерно Netflix - "извиняваме се, но услугата не е налична във вашата държава"... И така с всички подобни услуги.
Просто не заслужават парите ми.
Та така... коментара ми стана малко хейтърски, но това което казвам си е самата истина.
"My mind is going. I can feel it. There is no question about it. I can feel it. I can feel it. I’m afraid."