Здравейте колеги, фен съм на усу (И линкус като цяло) от 6-7 месеца и вече не мога без него така както не можех без windows-a, та проблема ми е, че хардуера ми не се поддържа от линукс като цяло,

принуден съм да стоя само на убунту 10.10, усу 6.2 или 7, защото с тях най малко ми цепи, но когато сложа убунту 11.04 и нагоре (изданията с Unity) компютъра тотално почва да грее а е чистен основно скоро, пече без да дава производителност, подобно нещо се случва и с усу 8.1 въпреки, че кде е много по лек от unity... Специално тотално ми забъква системата (убунту 11.04+) след като инсталирам fglrx драйвера AMD/ATI, едвам мърдам мишката, а без него е почти същото. Какво мога да направя, месеци наред търся нещо, с 300 зора инсталирах post-release-updates драйвера от jockey-gtk без да ми даде грешка, същото. Хардуера ми е:
HP Compaq 615
CPU: AMD Athlon X2 QL-66 DualCore(tm) 2,20 GHz
Video: ATI Radeon HD 3200 (четох, че точно видеото май не ми се е поддържало)
RAM: 2 GB (1,75, останалото до 2048 мб ми е споделена с видеото

)
HDD: 320 GB
----------------------------
ПС: В сайта на производителя на компютъра ми имам някакви мижави драйвери за Open Suse, но или не могат да се изтеглят или са същите ла

на.
Ако някъде намерите драйвери които аз ги търся от 5 месеца просто ще съм най-щастливия човек в София област

... Или поне да ми кажете хардуер който се поддържа за да си го купя...
Официалните драйвери за линукс за HP Compaq 615:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... nvOID=2020Сега изглежда са махнали един драйвер: Този който не можеше да се изтегли - а именно за видеото.