Макар, че срокът за избор на плейър свърши и УСУ е пред финалното издание, аз гласувах за Rhythmbox. Просто запълва всичките ми нужди, има страхотно радио, добре се интегрира с Gnome и GTK и е изграден свободно..,другo не ми трябва, а за Clementine, все ми е едно, не виждам каква да е разлика между него и споменатият от мен, освен, че на Clementine основата му е Qt. А това, че се чувал с няколко си "децибела" по-добре "
"

,не е чак толкова фрапиращо, поне за мен.
//Относно другите плейъри:
Audacious - просто никога не съм бил привърженик на Winamp.
Rhythmbox - вече казах.
Exaile - твърде ограничен според мен, а и няма голяма разлика м/у него и останалите.
Banshee - част от проекта MONO, всички друго е излишно.
Quod Libet - не съм го срещал, но не ме и интересува, щом имам на среща Rhythmbox.
Clementine - Qt базиран т.е. KDE приложение, а и не виждам голяма разлика м/у него и посоченият от мен.
Decibel Audio Player - не съм го срещал, но не ме и интересува, щом имам на среща Rhythmbox.
Но като цяло всеки върши работа за това за, което е предназначен - да изпълнява музика, за това, че няма смисъл за излишни спорове. Даже аз някои път много, много не го мисля и пускам музикални файлове с VLC, които между другото върши не по-лоша работа от останалите, даже в дадени свери е по-добър (например на лап-топа нямам отделни тонколони, и с другите плейъри се чува доста слабо от вградените, а VLC-от има функция да се увеличава до 400% -
http://prikachi.com/images/742/3434742Z.png и така звукът усезаемо се увеличава).
VLC Media Player -

Какво мислите за него, не е ли и той достоен противник в тази борба?
П.П. И до ден днешен ми е чудно защо в предходните версии на УСУ имаше и Audacious и Rhythmbox..?