Здравейте, проблема е следния. независимо, какъв прозорец отворя на екрана (мозила; нещо от офиса; плейър; тъндърбърд и т.н.) на същия му няма горното и долното поле (където се намират иконките за минимизиране, цял екран и затваряне). Също така, когато имам отворени програми не ми ги показва в долния панел, както беше досега. Другото което е, не работят клавишните комбинации Алт+F2 и Алт+F4, както и някои от иконките по мозилата. Когато натисна иконката за домашната папка менюто ми пада с по-голям шрифт, докато другото с програмите си изглежда нормално. Предполагам, че и други неща не искат да ми работят, но просто това използвам и съм забелязал.
Интересното е, че съм инсталирал УСУ9 на два компютъра (сагата по инсталацията е подробно описана в цяла тема тук, за което за пореден път благодаря за помощта), които нямат връзка по между си и проблема се появи едновременно на двата, след последния ъпдейт на системата. Единственото, което съм опитал да правя е да вляза в аварийния режим и да ги накарам сами да си поправят изпочупените пакети, но нищо не се получи. За съжаление толкова ми е капацитета. Факта, че се получи едно и също нещо на два отделни компютъра ме кара да предполагам за вирус или грешка в ОС, след ъпдейта, но може и да греша.